Grondverzet

Grondverzet

Met diverse graafmachines zijn wij werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers. Niet alleen de grote opdrachtgevers, maar ook kleine bedrijven en particulieren maken gebruik van onze kennis en ervaring. Ons machinepark is modern en voor het beste resultaat worden de machines alleen bestuurd door gekwalificeerd personeel.

 

Meer informatie

Loonwerk

Agrarisch loonwerk

Al meer dan 65 jaar voeren wij diverse agrarische loonwerkzaamheden uit om gras- en bouwland in optimale condities te brengen voor het bereiken van de juiste kwaliteit ruwvoer voor de veehouder. Onze agrarische loonwerkactiviteiten richten zich op de onderdelen mest, gras, maïs, gras-/bouwlandverbetering en slootonderhoud.

 

Meer informatie

Weerbericht

Weerbericht

Weersverwachting
Aarlanderveen
Weeronline.nl - Meer weer in Aarlanderveenweeronline.nl Altijd jouw weer

LOON- EN VERHUURBEDRIJF L.L. VAN DER POST & ZN. BV

"Wij zaaien 'paniek', maar ook gewoon gras en maïs"

Al meer dan 70 jaar staan wij dag en nacht klaar voor onze klanten. Wij zijn een echt familiebedrijf dat anno 2023 is uitgegroeid tot een modern loonbedrijf met 23 gemotiveerde medewerkers en een gevarieerd machinepark. Als loonbedrijf streven wij altijd naar vernieuwingen en vooruitgang, wat te zien is aan de machines in ons park en de aanpak van onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee voor een zo optimaal mogelijk eindresultaat, verkregen op de meest efficiënte manier. 

Wij hopen u snel te ontmoeten.

Ben, Joke en Jeroen van der Post

Meer over ons